Navigating the metaverse : a guide to limitless possibilities in a Web 3.0 world - Hackl, Cathy, ....-; Lueth, Dirk, ....-; Di Bartolo, Tommaso, ....-; Arkontaky, John, ....- (New Jersey : John Wily & Sons, 2022)
Spring in de metaverse om contact te maken met consumenten en eindeloze mogelijkheden te verkennen Net als het internet ervoor, is de metaverse een virtuele ruimte die mensen, bedrijven en producten samenbrengt in zowel digitale als reële omgevingen om nieuwe economische kansen te creëren. De basis is al gelegd. Mensen en organisaties die meedoen, doen onschatbare ervaring op, ontmoeten klanten, ontwikkelen inkomstenstromen en geven zelfs vorm aan de metaverse cultuur. In Navigating the Metaverse: A Guide to Limitless Business Possibilities in a Web 3.0 World , geeft een team van opinieleiders uit Silicon Valley een baanbrekende discussie over hoe de juiste kansen te vinden in dit snel veranderende universum. Je zult alles ontdekken, van de basisprincipes van metaverse tot strategie tot het lanceren van je eerste metaverse-project. In het boek vind je: Gegevens- en marktanalyse om elke twijfel weg te nemen dat de metaverse the next big thing is. Fundamentele kennis over de metaverse, metaverse economie, Web3-technologie en meer. De essentiële verbinding tussen metaverse omgevingen, bedrijven, gemeenschap en digitale producten die de metaverse economie zo krachtig maken. Een diepe duik in non-fungible tokens (NFT's) en hoe u het meeste uit deze activa kunt halen. Kaders om te helpen bij het vinden, koesteren, meten en profiteren van innovatie in de metaverse. Navigating the Metaverse , een essentiële uitsplitsing van de volgende fase in online zakendoen, hoort thuis in de bibliotheken van ondernemers, leidinggevenden en innovators die willen leiden in het nieuwe tijdperk van online zakendoen en commercie.
Keywords: Cyberspace; Electronic commerce