Start met cirkelen : 20 cirkels voor meer magie in de klas - Heye, Daan, ....- (Kortrijk : Ligand, 2021)
Start met cirkelen helpt je op weg van 1 september tot het einde van het schooljaar cirkels in alle formaten, geuren en kleuren. Blijheid, verdriet, angst, successen, spanningen,... alles kan zijn plaats krijgen in de cirkel. Dit boek helpt je op weg, met heel wat concrete tips & triks om je klas top te maken! Naast dit boek is er ook een doos vol vragen om te cirkelen in de klas. Je kan ze ook uitlenen in het Educatief Centrum.
Voor leeftijd 9 tot 11 jaar
Wordt samen gebruikt met kaartjes: een doos vol vragen - cirkelen in de klas
Keywords: Conflicthantering; Klasklimaat, leefklimaat; Vertrouwen