Wat is kunst? : begin een eiland ... - van Lieshout, Ted (Theodorus Adrianus), 1955- (Amsterdam : Leopold, 2021)
Een meisje komt dit boek binnen en stelt de vraag: wat is kunst? De schrijver geeft haar een eiland om het uit te zoeken. In Wat is kunst? daagt Ted van Lieshout een meisje uit om in haar eigen verbeelding op zoek te gaan naar antwoorden. Ondertussen vertelt hij over kunst en cultuur: van schets tot schilderij, van masker tot mozaïek, van dans tot design. Wat is kunst?
Vanaf 9 tot 11 jaar
Woutertje Pieterse Prijs 2021
Keywords: Kunst; Lager Onderwijs