Het stoere kunstboek : op avontuur in het Kröller-Müller Museum - Bentveld, Menno, ....-; Dielemans, Linda, ....-; Dijkshoorn, Nico, ....- (Amsterdam : Leopold, 2018)
Waarom heeft een kunstenaar een werk gemaakt? En hoe is het gemaakt? Lees de verhalen bij dertig kunstwerken van het Kröller-Müller museum in Otterlo. Met informatie en grote kleurenfoto's van o.a. de schilderijen en beelden.
Vanaf 11 tot en met 14 jaar
Keywords: Kunst; Musea