Anders gaat ook : hoe ik functioneer met autisme en ADHD. - Cordaro, Elise, ....- (Antwerpen : Houtekiet, 2022)
Autobiografie van een jonge vrouw die ontdekt dat ze zowel autisme als ADHD heeft; met adviezen aan lotgenoten.
Keywords: ADHD; Autismespectrumstoornissen