Kaas en de evolutietheorie - Haring, Bas (Sebastiaan), 1968- (Wommelgem : Van In, 2022)
Uitleg van de evolutietheorie voor jonge mensen met aandacht voor de verschillende zienswijzen ten aanzien van de evolutieleer.
Gouden Uil Jeugdliteratuurprijs 2002
Keywords: Erfelijkheidsleer; Evolutieleer