Zo maak je een lezer - Paul, Pamela, ....-; Iedereen Leest; Russo, Maria (Maria Claire), ....-; Lavrijsen, Lies, ....-; Yaccarino, Dan, 1965- (Kalmthout : Pelckmans, 2021)
Bondige gids om ouders te inspireren en te helpen bij het opvoeden en begeleiden van een nieuwe generatie lezers, met tips voor het uitzoeken en aanreiken van boeken, op gebied van problemen bij het leren lezen en waarop te letten bij nieuwe genres.
Gids voor opvoeders met informatie en tips over (voor)lezen en boeken voor kinderen vanaf de babyleeftijd tot en met young adults. Er is ook aandacht voor leesproblemen en nieuwe genres. Voor opvoeders van kinderen van 0 t/m 15 jaar.
Met literatuuropgave.
Keywords: Leesbevordering; leesbevordering