Change management : over het wat en hoe van veranderen - Lubberding, J.B., ....-; Stratum, Rob van (R.J.M.), ....-; Kaptein, Erik, 1967- (Groningen : Noordhoff Uitgevers, 2017)
Changemanagement behandelt alle relevante aspecten van organisatieveranderingen en legt uit hoe ze met elkaar samenhangen. Centraal in het boek staat een praktisch integraal veranderingsmodel waarmee je leert hoe een veranderingsproces met succes georganiseerd kan worden.
1e druk: Groningen : Wolters-Noordhoff, 1996.
Met literatuuropgave, register.
Keywords: Organisatieontwikkeling; Organisatieverandering