Wijs waterwennen : fiches met de oefenstof - Taets, An, ....-; Plaetinck, Silke, 1981-; Van Puyvelde, Shela, 1986- (Leuven ; Den Haag : Acco, 2017)
Deze oefenfiches zijn geselecteerd uit het boek Wijs Waterwennen(Taets et al. 2015). De selectie werd gemaakt met het oog op: de verschillende aspecten van de nieuwe leerlijn zwemmen; de mate van zefstandigheid waarmee een kind met de foto als kijkwijzer aan de slag kan; de minileerlijnen zoals duiken en krokodil - om de fiches optimaal te gebruiken , raden we je aan het boek Wijs Waterwennen grondig te doornemen.
Het boek Wijs Waterwennen omvat de nodige omkadering en sluit aan bij het eerste niveau "waterwennen" en het tweede niveau "leren overleven" binnen de nieuwe leerlijn (Baan vier, 2014)
Keywords: Zwemmen -- Didactiek