Aap kiest een kaart - Gielen, Isabelle, ....-; Van Lierde, Jan, ....- (Mechelen : Pelckmans, 2022)
Deze elegante speldoos bevat alles wat je nodig hebt om spelend én educatief verantwoord klanken en letters (aan) te leren. Isabelle Gielen bedacht 20 spelideeën bij het kinderboek aap leest een letter. Spelletjes waarmee kinderen al spelend de klank-tekenkoppeling leren te maken, ontdekken hoe woorden opgebouwd zijn en wat de juiste leesrichting is. Dat leren lezen kinderspel is, zouden we nooit durven te beweren, maar met dit spel wordt het in elk geval een feest!
Bij dit spel hoort ook een boek: Aap leest een letter
Keywords: kwartetspel; leren lezen