Een krekel in mijn slaapzak : versjes over de natuur. - Weterings, Suzanne, ....-; Van Baar, Marry, 1962-; Fienieg, Annette, 1959- (Amsterdam : Em. Querido's Uitgeverij, 2022)
Kamperen is niet echt leuk met een zandvlo in je badpak, een kikker op het tentdoek en een krekel in je slaapzak. Bijna 25 versjes over de rijke natuur. Met sfeervolle kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 t/m 7 jaar.
Genomineerd voor de Gouden Poëziemedaille 2022
Keywords: Poëzie; Prentenboek