Mijn schaduw is roze - Stuart, Scott, ....-; van de Vendel, Edward, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2021)
De schaduw van zijn vader en de rest van de familie is blauw, maar die van een jongen (ik-persoon) is knalroze. Zijn schaduw houdt van pony’s, roze speelgoed en jurken dragen. Op school vindt iedereen dat maar raar. Maar daar moet hij zich volgens zijn vader niets van aantrekken. Prentenboek met dynamische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.
My shadow is pink
Keywords: Jezelf zijn; Prentenboek