Gelijk hebben of gelukkig zijn? : een gesprek van Gabriele Seils met de grondlegger van het model van geweldloze communicatie. - Rosenberg, Marshall B., 1934-2015 (Utrecht : Uitgeverij AnkhHermes, 2022)
Volgens Rosenberg is de manier waarop we communiceren - meestal onbedoeld - gewelddadiger dan we beseffen, doordat onze uitdrukkingen vaak nodeloos beschuldigend zijn. Door voorbeelden toont hij dat het anders kan: helder, direct en met aandacht en respect voor beide partijen.
Konflikte lösen durch Gewaltfreie Kommunikation : ein Gespräch mit Gabriele Seils
Keywords: Communicatie