101 schrijftips die je moest missen op school : voor meer aandacht, meer respons én meer speeltijd - Van Bogaert, Mark, ....- (Leuven : LannooCampus, 2022)
Begin een zin nooit met 'En'! Vergeet in een opsomming de puntkomma's niet! Schrijf niet twee keer 'ook' in één alinea! Hebt u dat ook op school geleerd? Dan start uw ontwenningskuur nu. In dit boekje krijgt u schrijftips met positieve woorden. Eerder tips dan verkrampte regels die streng openen met 'nooit', 'niet' of 'geen'. Schrijftips met meer vraagtekens dan uitroeptekens. Met meer groene dan rode balpen. Nieuwe 21e-eeuwse schrijftips ook, gebaseerd op resultaten van A/B-tests, op geregistreerde oogbewegingen van lezers en op hoe mensen online scannen en lezen. De oude schoolregeltjes mogen loslaten, werkt bevrijdend. Of zelfs emanciperend. Schrijven kan heel plezierig zijn.
Keywords: Schrijftips