Nadir en Zenith in de wereld van Escher - Van Reek, Wouter, ....- (Amsterdam : Leopold, 2020)
Nadir en Zenith komen terecht in de verwarrende labyrinten en trappenstelsels van meneer Escher. In zijn wereld is alles anders dan het lijkt. En Nadir en Zenith doen niets liever dan dingen ontdekken die niet bestaan! Groot prentenboek met kleurenillustraties over het werk van de grafische kunstenaar Escher. Vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.
Keywords: Kunst