Teken je mee? : een tekenspel - Tullet, Hervé, ....-; Grannon, Sandrine, ....- (Antwerpen : Oogappel/Standaard Uitgeverij, 2019)
Trek de kaarten en ga aan de slag. In groep of lekker in je eentje. Meer dan 1000 mogelijkheden om te tekenen volgens de knotsgekke opdrachten van Hervé Tullet. Je hebt enkel wat papier en kleurpotloden, wascokrijtjes of stiften nodig. Veel plezier verzekerd!
1e druk 2017 Bayard editions
Vanaf 3 jaar, 1 of meerdere spelers
Keywords: Creatief spel; Tekenen