Kletsdobbelstenen : 25 dobbelstenen met alledaagse thema's. - Onderwijs maak je samen (Helmond : Onderwijs maak je samen, 2018)
‘Kletsdobbelstenen’ stellen leerlingen in staat om met elkaar op speelse wijze woorden te leren en vaardigheid in zinsbouw te ontwikkelen. Er wordt op een unieke en creatieve manier met taal omgegaan bij het spelen en werken met de ‘Kletsdobbelstenen’. Het spreken, denken en luisteren wordt ontwikkeld, het aanleren van een tweede taal behoort tot de mogelijkheden en tot slot zijn de dobbelstenen inzetbaar bij remedial teaching en logopedie.
Leeftijd +4 ; 1 tot 6 spelers, duur 5-30 minuten
Keywords: Logopedie; Remedial teaching; Spel; Taalvaardigheid