Audace!4 - Set modules D&A-finaliteit (modules 1&2 van 5) en (modules 3, 4&5 van 5). (Brugge : Die Keure, 2022)
Audace is een nieuwe methode Frans voor het secundair onderwijs voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad D- en D&A-finaliteit. De methode sluit volledig aan bij de nieuwe eindtermen. Audace volgt de timing van de hervorming van het secundair onderwijs.
Bevat: Iln'yapasdeplanèteB , Le monde extraordinaire du film , Enpleinforme! , Un monde différent, Tout le monde à table!