Audace!4 - Pluspakket D-finaliteit (modules 1+&2+ van 5+) en (modules 3+, 4+&5+ van 5+). (Brugge : Die Keure, 2022)
Audace is een nieuwe methode Frans voor het secundair onderwijs voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad D- en D&A-finaliteit. De methode sluit volledig aan bij de nieuwe eindtermen. Audace volgt de timing van de hervorming van het secundair onderwijs.
Bevat: Ensemblenoussavonslaplanète , Lefabuleuxdestindufilm , Un esprit sain dans un corps sain , L'effet papillon , La crème de la crème! (plus)