Crisp :4 : D-finaliteit basispakket - module 1,2,3,4,5. (Brugge : Die Keure, 2022)
Crisp is een nieuwe methode Engels voor de D- en de D&A-finaliteit en is de opvolger van Shuffle en Shuffle This. Crisp daagt de leerlingen uit om volop te spreken, luisteren, schrijven en lezen in het Engels. Deze vernieuwende methode plaatst de tekstsoorten centraal en biedt gevarieerde, actuele en uitnodigende werkvormen en taalmateriaal.
Bevat: The Perks of being a teenager , They only come out at night , Masters of persuation , Equelly wis, equally foolish