De vervloekte pop - Talboom, Liesbeth, ....-; Bouwens Eric, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
(3421) 1. De vervloekte pop - Liesbeth Talboom (griezel, avontuur) Arthur woont op een kasteeldomein. Zijn ouders werken er in dienst van de barones. Maar de barones wordt oud en wil het kasteel verkopen. Arthur vindt het vreselijk dat hij moet verhuizen. Tot hij een geheimzinnige pop ontdekt op de zolder van het kasteel, waarmee hij een vervloeking kan uitspreken.
Facebook: boekenboot
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Griezel; Verandering