Me zus - Dekker, Alice, ....-; Van Dooren, Ann, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
(3422) 2. Me zus - Alice Dekker (meeleef) Iris heeft twee nieuwe vriendinnen, die haar gevraagd hebben om mee naar het winkelcentrum te gaan. Helaas moet Iris op haar kleine zusje Lana passen. Tegen haar zin neemt Iris haar zusje mee. Ze zal vast een slechte indruk maken op haar nieuwe vriendinnen! Maar die vriendinnen blijken zelf niet zo tof te zijn…
Facebook: boekenboot
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Avontuur; Meeleef; Winkeldiefstal