Sla dat duivelse boek nooit open! - Clément Yves-Marie, ....-; Yuio, ....-; Van Brabant, Roger, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
(3423) 3. Sla dat duivelse boek nooit open! - Yves-Marie en Nathalie Clément (fantasie) Tim haat boeken. Toch moet hij van zijn ouders mee naar een boekenmarkt. Net op zijn verjaardag! Op de boekenmarkt geeft een mysterieuze oude man hem een boek met rijmpjes cadeau. Daarna is niets nog hetzelfde
Facebook: boekenboot
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Fantasie; Gevangen; Griezel