5 minuten coöperatief. - Riemens, Carola, ....- (Helmond : Onderwijs maak je samen, 2021)
Coöperatief leren betekent dat leerlingen actief en betrokken samenwerken. Wie werkt met Coöperatieve Leerstrategieën, geeft zijn onderwijs zodanig vorm dat elke leerling meedoet en dat iedereen tot zijn recht komt. Om dat te bereiken zijn er didactische structuren: gestructureerde samenwerkingsvormen waarbij leerlingen specifieke stappen volgen, gericht op interactie met elkaar en/of de lesstof. Een aantal eenvoudig uit te voeren didactische structuren vindt u op deze kaarten.
In samenwerking met Bazalt
Keywords: 5 minuten spelletjes; Coöperatieve leerstrategieën; Samenwerkingsvormen