Dagboek van een vampier - Collins, Tim, ....- (Wommelgem : Van In, 2022)
Nigel Mullet is vijftien, verliefd, verlegen en... dat zal hij voor eeuwig blijven ook. Want Nigel is een vampier. In zijn dagboek vertelt hij alles over zijn lastige bestaan. Over zijn onhandige pogingen om contact te leggen met zijn grote liefde Chloë. Over zijn angst dat zijn ouders hun tanden in een van zijn vrienden zullen zetten. En over de frustratie om al bijna honderd jaar een puber te zijn zonder ooit een vriendinnetje te hebben gehad...
Boektoppers 2022-2023: secundair onderwijs - eerste graad