De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween - Jonasson, Jonas, ....- (Wommelgem : Van In, 2022)
Allan wordt honderd en dat wordt groots gevierd in het bejaardentehuis, behalve dan dat de jarige het op zijn heupen krijgt en kort voordat het feest losbarst, vertrekt. De tijd die hem rest kan hij beter besteden, vindt hij, en hij klimt uit het raam en verdwijnt. Pers en burgemeester hebben het nakijken.
Boektoppers 2022-2023: secundair onderwijs - derde graad