Veronderstellingen - Verbeke, Annelies, 1976- (Wommelgem : Van In, 2022)
Doordat we ons eerder laten leiden door veronderstellingen dan door feiten maken we slachtoffers. Of we ondervinden er zelf de vervelende gevolgen van. In vijftien prachtige verhalen laat Annelies Verbeke de lezer meeleven met mensen die ten prooi vallen aan voorbarige conclusies. Of alleen achterblijven met veronderstellingen en gevolgtrekkingen die wél gegrond zijn.
Boektoppers 2022-2023: secundair onderwijs - derde graad