Mijn cadeau is weg! - Artigue, Julien, 1981-; Yuio, ....-; Ollivier, Reina, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Al jaren droomt Lara van haar eigen huisdier. Voor haar vorige verjaardag hoopte ze er al op. Maar toen kreeg ze een pop! Nu heeft ze heel duidelijk gemaakt dat ze voor haar achtste verjaardag toch wel echt een huisdier wil. En ja, hoor! Eindelijk is haar hartenwens vervuld. Lara is dolgelukkig. Maar dan gaat het meteen mis ...
AVI M5
Genre: familie, eigentijds
Tweede leerjaar
Keywords: Leesboeken ; Lager onderwijs