Het cadeau van Tatiana Klepto - Pollux, ....-; Elliott, Peter, ....-; Brouckaert, Sara, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
In de Klepto-familie zijn ze dieven van vader op zoon, inbrekers van moeder op dochter. Ze stammen af van stiekeme struikrovers, beroemde bandieten en formidabele fraudeurs. Bij de Klepto's wordt gestolen, geplunderd en geschooid. Maar dan kondigt dochter Tatiana aan dat ze geen dievencadeau wil voor haar verjaardag. En dat begrijpt haar familie helemaal niet.
AVI M6
Derde leerjaar
Genre: grappig
Keywords: Leesboeken ; Lager onderwijs