De jacht op Arnoldus De Zevende - Boonen, Stefan, 1966-; Van Der Poorten, Stieven, ....-; Feys, Martial, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Arnoldus keert naar huis terug. Hij neemt zijn tijd, want thuis zit er toch niemand op hem te wachten. Hij neemt nog een omweg naar de heuvel van Dode Willem. Maar daar krijgt hij al snel spijt van ...
AVI M6
Derde leerjaar
Genre: fictie, spanning
Keywords: Leesboeken ; Lager onderwijs