CINAHL Plus with Full Text. (S.l. : s.n.)
De database CINAHL (Cumulative Index to Nursing and Allied Health Literature) bevat verwijzingen van artikelen uit vrijwel alle Engelstalige verpleegkundige tijdschriften en een aantal tijdschriften uit verwante vakgebieden, zoals fysiotherapie en logopedie.
Keywords: Ergotherapie; Fysiotherapie; Logopedie; Verpleegkunde