Nando 4 : wiskunde met pit - set modules (D5) deel 1 en set modules (D5) deel 2. - Bogaert, Philip, ....-; Carreyn, Björn, ....-; Van Nieuwenhuyze, Roger, ....- (Brugge : Die Keure, 2022)
Bevat: Vademecum D-finaliteit 5 uur , Modules: Diagnostische module D-finaliteit 5u leerstof derde jaar 1. Logica en waarheidstabellen - 2. De goniometrische cirkel en verwante hoeken - 3. Functies van de tweede graad - 4. Driehoeksmeting in willekeurige driehoeken - 5. Consolidatie - 6. Problemen oplossen met tweedegraadsfuncties - 7. Tweedegraadsvergelijkingen en -ongelijkheden - 8. Consolidatie - 9.Complexe getallen - 10. Spreidingsdiagrammen - 11. Telproblemen - 12. Analytische meetkunde - 13. Consolidatie - 14. Grafen - 15. Functie met voorschrift f(x) = c/x - 16. Ruimtemeetkunde - 17. Consolidatie
Nando is de nieuwe methode wiskunde voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. De methode is er voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e graad D- en D&A-finaliteit en voor de 3e graad D- en D&A-finaliteit, aangepast volgens de hervormingen van het secundair onderwijs. Nando is geschikt voor alle onderwijsnetten. Nando biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando is een wiskundemethode met pit.
Keywords: 2e graad Secundair onderwijs; Wiskunde