Handboek BTW 2022-2023. - Govers, Marc, ....-; Meynendonckx, Els., ....-; Wille, Patrick, ....-; Borger, Frank, ....-; Raes, Peter, ....- (Antwerpen : Intersentia., 2022)
Dit handboek is een gebruiksvriendelijke handleiding die op een gestructureerde en overzichtelijke manier de toepassing van de complexe btw-regelgeving verduidelijkt. Het boek is logisch opgebouwd en geeft een duidelijk antwoord op klassieke btw-vragen zoals: Wie is btw-plichtig? Welke handelingen zijn onderworpen aan btw? Waar vindt de belastbare handeling plaats? Wat is de maatstaf van heffing? In welke gevallen is er recht op vrijstelling en wie moet de btw voldoen? enz.
Keywords: BTW