Investeren in de derde helft van je leven : hoe je (comfortabel) van je pensioen geniet en tegelijk je (klein)kinderen op weg helpt - Van Droogenbroeck, Michaël, 1978-; Pironet, Ewald, ....- (Tielt : Lannoo, 2022)
Je bent (binnenkort) met pensioen, en je hebt een appeltje voor de dorst bij elkaar gespaard. Maar wat kost oud(er) worden? Moet je (veel) belastingen (blijven) betalen als je met pensioen bent? Mag je (voltijds) bijklussen? Heeft het voor zestigplussers (nog) zin om (actief) te beleggen? Schenk je (nu al) aan je (klein-)kinderen, of stel je (ook) een testament op? Wat doe je met je huis, ruil je dat in voor een (service)flat? Kun je daar nog (gemakkelijk) voor lenen? En (waarom) kan een zorgvolmacht nuttig zijn?