Een knalfeest voor Remi : Aag Vernelen, Sofie Kenens. - Vernelen, Aag, 1980-; Kenens, Sofie, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Remi is jarig. Hij geeft een feestje met broccolitaart en veel ballonnen. Maar stekelige Eddy maakt alle ballonnen stuk, net als de springbal die Remi cadeau heeft gekregen. En dan laat hij ook nog de taart vallen! Remi is boos en triest, want zijn knalfeest is mislukt ... Een verhaal over jarig zijn, emoties toelaten, vriendschap en alles weer goedmaken.
Met luisterverhaal met qr-code
Keywords: Jarig zijn