Super Remi : Aag Vernelen, Sofie Kenens. - Vernelen, Aag, 1980-; Kenens, Sofie, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2022)
Vandaag is Remi niet gewoon Remi. Hij is Super Remi. Super Remi is een superheld. Hij kan alles en durft alles! Een vrolijk verhaaltje over zelfstandigheid, anderen helpen en superhelden.
Met luisterverhaal met qr-code
Keywords: Anderen helpen; Gevoelens-Gedrag; Superheld; Zelfstandigheid