Een stukje van de regenboog : de mooiste kindergedichten van het afgelopen decennium - Van Coillie, Jan, 1957-; De Bruyn, Sassafras, ....- (Antwerpen : Davidsfonds /Infodok, 2020)
Verzameling van de honderd beste gedichten rond thema's als gevoelens, familie, school, dieren, sterke verhalen en dromen. Met absurdistische kleurenillustraties. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 t/m 10 jaar.
Keywords: Gevoelens; Poëzie