Op stap met de bosjuf : praktisch handboek vol avonturentochten in de natuur. - Bergmans, Gertie, ....- ([Bree] : Vertelpunt, 2016)
Gertie Bergmans is kleuterjuf bij de 4- en 5-jarigen in de kleuterschool De Beverburcht in Maaseik (Wurfeld). Ze goot haar rijke buitenervaringen met kleuters in dit "praktisch handboek vol avonturentochten in de natuur". Een inspiratiebron voor leerkrachten, ouders en grootouders, gidsen en begeleiders.
Keywords: Kleuteronderwijs; Natuureducatie