Op stap met de bosjuf 2 : een nieuw handboek vol avontuurlijke tochten in de natuur. - Bergmans, Gertie, ....- ([Bree] : Vertelpunt, 2018)
Uitgewerkte beschrijvingen van vijftig wandelingen of avonturentochten om jonge kinderen kennis te laten maken met de natuur.
Keywords: Kleuteronderwijs; Natuureducatie