Hij wist het niet meer : novelle - Opbrouck, Wim, 1969- (Antwerpen : Manteau, 2022)
Een acteur krijgt een blackout op het toneel en verliest zich in de diepte van zijn geheugen.
Keywords: Black out; Depressie; Novelle