Klimaat in gevaar : waar wachten we op?! - Harman, Alice; Lozano, Andres, ....-; Lozano, Andrés, 1980- (Etten-Leur : Corona, 2021)
Iedereen heeft het over de klimaatverandering. Maar wat bedoelen we daar mee? Wat is het broeikaseffect? Hoe kunnen we beter met onze energie omgaan? En waarom lukt het niet om hier samen iets tegen te doen? Met veel kleurenillustraties. Vanaf ca. 7 t/m 9 jaar.
Vanaf ca 8 jaar
Climate change and how we fix it
Keywords: Klimaatverandering