Sterk met een vitaal netwerk : empowerment en de sociaal netwerkmethodiek - Scheffers, Maria, ....- (Bussum : Uitgeverij Coutinho, 2020)
In Sterk met een vitaal netwerk staan empowerment en het inzetten van de sociaal netwerkmethodiek voorop. Door de eigen kracht te stimuleren van zowel cliënten en hun naasten, als van mantelzorgers en vrijwilligers, kom je tot bij de situatie passende samenwerking en duurzame oplossingen. Dit resulteert in het optimaliseren van de kwaliteit van leven, ingebed in een vitaal netwerk.In deze derde druk zijn de ervaringen van de gebruikers van de eerdere drukken verwerkt en zijn recente ontwikkelingen en actueel onderzoek opgenomen. Het boek sluit hierdoor opnieuw perfect aan bij zowel de opleidingen als de praktijk.Het boek is geschreven voor studenten van opleidingen in zorg en welzijn en voor professionals in alle velden van de zorg-, hulp- en dienstverlening.
Keywords: Sociale netwerken