Lezen was nog nooit zo leuk! : een schat aan leesinspiratie - Lefébure, Li, ....- (Hasselt : Clavis, 2022)
Vind jij het als leerkracht of ouder ook zo moeilijk om kinderen te helpen bij het ontdekken van hun boekensmaak? Ben je op zoek naar een inspirerend taalklimaat in je klas? Naar meer lees- en praatplezier? Naar bijzondere opdrachten om het leesplezier te vergroten? Dan is dit het boek dat je zoekt. Een boek met heel veel boekpromotie, tips voor het creëren van een fijne leesomgeving, leestips, suggesties om zelf een boek te maken... Waar wacht je nog op? Besmet kinderen met leesplezier! Een schat aan inspiratie voor kinderen in het basisonderwijs. Handig om in de klas te gebruiken én bij je thuis. Door Schoolschrijver en gastdocent creatief schrijven Li Lefébure.
Keywords: Basisonderwijs; Lezen