Lees, verwonder en ... schrijf! : 95 inspirerende schrijfopdrachten voor kinderen. - Lefébure, Li, ....- (Hasselt : Clavis, 2020)
Een schat aan inspiratie voor kinderen in het basisonderwijs. Door Schoolschrijver en gastdocent creatief schrijven Li Lefébure. Op zoek naar inspirerende schrijfopdrachten? Of naar meer creatief zelfvertrouwen voor je leerlingen? Wil je spelen met taal en hun woordenschat ongemerkt vergroten? Kortom meer plezier brengen in lezen én schrijven? Dan is dit het boek dat je zoekt! Creatief dichten, het nieuws als inspiratiebron, grappige schrijfopdrachten, brieven schrijven: het zijn maar een paar hoofdstukken uit dit praktische boek vol originele uitwerkingen van leerlingen zelf. Waar wacht je nog op? Lees. Verwonder. En... Schrijf!
Keywords: Basisonderwijs; Schrijven