Suske en Wiske Junior : het boemerang effect. - Duchateau, Kim, 1968-; Cambré, Charel, 1968-; Vandersteen, Willy, 1913-1990 (Antwerpen : Standaard Uitgeverij, 2021)
In deze één-paginaverhaaltjes zijn Suske en Wiske twee kleuters en beleven ze doldwaze avonturen
Keywords: Stripverhaal; Suske en Wiske Junior