Wie knipt de tenen van de reus? : versjesgroeiboek voor jong en oud - Smeekens, Jan, ....-; Godon, Ingrid, 1958-; Aertssen, Kristien, 1953-; Weve, Sylvia, 1954- (Antwerpen : Standaard Uitgeverij, 2017)
De mooiste gedichten voor de allerkleinsten van makkelijk naar moeilijk. Van eenvoudig rijmpje tot 'echt' gedicht, in een boek dat meegroeit met het niveau van peuters en kleuters. Duik samen de wondere wereld van woorden in... .
Voor kinderen tussen 3 en 6 jaar