Robbe en Bas : met Bas naar school ; de oren van opa - Falzar, ....-; Evrard, David, ....-; Godi, Laure, ....-; Pelckmans, Anke, 1994- (Averbode : Averbode, 2022)
Strip: Met bas naar school: Robbe gaat weer naar school. Maar hij is Bas vergeten. Dit schooljaar zit Robbe niet in een nieuwe klas. In een nieuw gebouw. Vindt Bas de juiste klas?
Verhaal: De oren van opa: Opa houdt van taart. Net als bas. Robbe en bas halen opa op voor een lekker stukje taart. Maar opa hoort niet meer zo goed. En dat is niet altijd even gemakkelijk!
AVI-M4
Keywords: Leesboeken ; strip en verhaal; Onderwijs ; Lager onderwijs