Het kartonnen kasteel - Sarah, Linda, ....-; Davies, Benji, ....-; Van de Vendel, Edward, 1964- (Amsterdam : Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, 2018)
Nieuw prentenboek van Benji Davies, illustrator van De kleine walvis (Prentenboek van het Jaar 2017) en Het eiland van opa. Edo en Bart zijn dikke vrienden. Ze spelen altijd samen. Op een dag komt er een nieuwe jongen, Kai. Hij wil ook meedoen. Maar Bart weet niet of hij daar wel zin in heeft. Bart voelt zich buitengesloten en gaat verdrietig terug naar huis. Niet veel later wacht hem een bijzondere verrassing... Een voor kleuters herkenbaar verhaal over vriendschap, met sfeervolle illustraties van Benji Davies en poëtische tekst van Linda Sarah.
Prentenboek
On sudden hill
Keywords: Vriendschap