Robbe en Bas : in de put ; zwarte Jack ziet zijn kans - Falzar, ....-; Evrard, David, ....-; Godi, Laure, ....-; Pelckmans, Anke, 1994- (Averbode : Averbode, 2022)
Strip: In de put! Robbe, Bas en papa wandelen langs de zee. Bas loopt een meeuw achterna. Plots is Bas weg. Hij is in een diepe put gevallen; Hoe krijgen Robbe en papa hem eruit?
Verhaal: Zwarte Jack ziet zijn kans! het stadje Chipolata is getroffen door de griep. De ene helft ligt ziek in bed. De andere helft draagt een masker. Voor één iemand komt die griep wel heel goed uit. Zwarte jack gaat op pad!
AVI-E4
Keywords: Leesboeken ; strip en verhaal; Onderwijs ; Lager onderwijs