Robbe en Bas : Circus ; Toverkunst - Falzar, ....-; Evrard, David, ....-; Simoen, Jan, ....- (Averbode : Averbode, 2022)
Strip: Circus: Robbe en Bas hebben het circus net gemist. Ze krijgen kaartjes voor volgend jaar. Maar zolang kunnen ze niet wachten! Ze maken hun eigen circus. Allen daarheen!
Verhaal: Toverkunst: Papa, mama, Robbe en Bas kunnen toveren. Elk op zijn eigen manier. Maar wie tovert er nu het beste?
AVI-E4
Keywords: Leesboeken ; strip en verhaal; Onderwijs ; Lager onderwijs